Coaches

Anne Borkent

Sinds 2001 ervaring in het leiding geven aan teams, variërend in grootte van 4 tot en met meer dan 100 mensen. Ik inspireer graag mensen om de beste resultaten uit zichzelf en het team te halen.

Ik heb veel ervaring in het leidinggeven aan teams en organisaties in de non-profit sector. Deze teams bestaan (grotendeels) uit vrijwilligers. Bij het aansturen van vrijwilligers dient een leider een snaar te raken die mensen motiveert om de “extra mijl” te gaan, zonder dat er een salaris tegenover staat. De beloning voor mensen ligt in het uitvoeren van de missie zelf, op een inspirerende en hoogwaardige manier, waarbij zij weten dat wat ze doen een verschil uitmaakt. Ook in de profit sector is het mogelijk om mensen vanuit een gevoel van intrinsieke beloning te laten werken. Vanwege mijn achtergrond in econometrie, en het behalen van een driejarig diploma in leiderschap in Sydney, Australië, heb ik kennis opgedaan op zowel procesmatige als mensgerichte terreinen. Naast deze kennis heb ik ook de nodige ervaring opgedaan in diverse uitvoerende functies op het gebied van planning & organisatie, verkoop en het leidinggeven aan teams en leiders van teams. Hiernaast blijf ik mij voortdurend persoonlijk als leider ontwikkelen.

Anne Borkent studeerde van 1996 tot 1999 Econometrie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Van 2002 tot 2006 studeerde hij bij Hillsong International Leadership College in Sydney (Australië) en ontving daar een Advanced Diploma in Leadership.

Hij werkte voor diverse profit en non-profit instellingen zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, KLM Cargo, KLM Cityhopper en Ahold, in zowel assisterende als leidinggevende rollen.

Sinds 2014 is hij de Lead Pastor van C3 Rivers, een non-profit in Arnhem. Hij geeft momenteel leiding aan 12 afdelingsleiders en 120 vrijwilligers.

“Ik geef leiding aan vrijwilligers.

Profiel

  • Eerst luisteren, dan antwoorden
  • Strategisch denker
  • Team builder

%d bloggers liken dit: